Kenttäillat 2014

Kiukaisten Kisailijat jakoi vuotuisessa palkintojenjakotilaisuudessaan jälleen kasapäin palkintoja urheilijoilleen.

Urheilujaoston puheenjohtaja Janne Haapaniemi kertoi avauspuheessaan menneen kesän olleen tilastojen mukaan edellistäkin vuotta tuloksekkaampi. Kenttäilloissa kävijämäärä pysyi edelliseen verrattuna lähes samana. Menestystä tuli lapsille ja nuorille mukavasti, ja se näkyi myös Satakunnan yleisurheilun tilastoissa. Erityisen ilahduttavaa oli Eelis Sillanpään SM-mitali P15-sarjassa ja Martta Rautalan hieno sijoitus Kalevan kisoissa Kuopiossa. Kenttäiltoja järjestettiin tiistaisin Eurakosken urheilukentällä yhteensä 13 kertaa, sekä lisäksi 2 cooperintesti-iltaa. Kävijöitä kenttäilloissa oli yhteensä 1227 ja keskiarvo oli 86 osallistujaa per kerta. Suurin kävimäärä yhdessä illassa oli 106 urheilijaa ja yhteensä kentällä kirmasi eri urheilijoita oli 189 kpl (poikia 88 ja tyttöjä 101). Kaikesta tästä Haapaniemi kiitti seuran urheilijoita, vetäjiä ja valmentajia sekä vanhempia.

Paras Kisailija –pokaalin ja stipendin pokkasi itselleen P15-sarjassa urheillut Eelis Sillanpää. Eeliksen meriittejä menneeltä kaudelta ovat SM-pronssi P15-sarjassa 100m juoksussa, pm-kultaa P15-sarjassa keihäässä, pm-hopeaa P15-sarjassa 300 m juoksussa, pm-pronssia P15-sarjassa 100 m juoksussa, pm-pronssia P17-sarjassa 100 m juoksussa, kolme kpl A-luokan tuloksia P15-sarjassa (100m, 300m ja kuula) ja yksi kpl B-luokan tuloksia P15-sarjassa (keihäs).

Paras Kisailijatar –palkinnon sai Martta Rautala. Rautalan kauden kruunasi debyytti Kalevan Kisoissa naisten 7-ottelussa, jossa hän sijoittui hienosti kymmenenneksi. Naisten pm-kisoissa Rautala otti hopeaa korkeudessa ja pituudessa, sekä naisten pm-hallikisoissa kultaa korkeudessa ja pronssia 3-loikassa.

Tunnustuspalkinnolla ja stipendillä palkittiin seuraavat urheilijat: Eelis Sillanpää, Martta Rautala, Aino Ollonen, Anni Koivunen, Sanni Ollonen ja Tino Johansson. Lähes kaikilla tunnustuspalkinnon saajilla on menneeltä kaudelta saldona joko yksi tai useampi mitalisija pm-kisoista, sekä jokaisella A-luokan tuloksia vähintään yhdestä lajista.

Kannustuspalkinnon ja stipendin saivat: Saara Filppula, Santeri Ruotsalainen, Anna Kahala, Ida Mäkinen, Charlotta Suoniemi, Sara Heino, Neea Pelkonen ja Inni Lehtola. Kannustuspalkinnon saaneet ovat tehneet B-luokan tuloksen vähintään yhdessä lajissa.

Nuoremmille urheilijoille jaettiin tunnustukset hyvästä kehityksestä ja innokkuudesta urheilua kohtaan. Tsempparipalkinnon (7-8v. urheilijat) saivat Iisa Mutta, Sanni Kuusisto ja Veera Jyräkoski. Naperotsemppareina (5-6v.) palkittiin Maija Wallenius, Netta Nummi, Aada Laurila, Venla Saari ja Kuisma Haapaniemi.

Vuoden 2014 Liikuttaja-palkinnon saivat Virpi ja Janne Haapaniemi.