Kisailijoiden maastojuoksujoukkue
Pojat 9v Kristian Ketonen, Veikka Saari ja Ilmari Paasikas saivat joukkuekultaa
Tytöt 9v Vilma Lehtonen, Kerttu Olin ja Aada Laksi saivat joukkuepronssia

Kiukaisten Kisailijoille menestystä pm-maastoista

Raumalla käytyihin pm-maastoihin osallistui 16 lasta Kisailijoista, joista jokainen juoksi mitaleille, joko henkilökohtaisessa tai joukkuekilpailussa tai molemmissa.

Sunnuntaina 20.9 juostiin Raumalla avoimet pm-maastot, joihin Kiukaisten Kisailijat lähti isolla, 16 juoksijan porukalla mukaan. Juoksumatka määräytyi ikäluokan mukaan. Kaikki matkat juostiin ensin yksilökisana ja joukkuelajiksi kilpailu muodostui silloin, kun 3 lasta samasta ikäluokasta juoksi maaliin. Kisailijat onnistuivat pm-maastoissa erinomaisesti ja tuloksena oli 3 henkilökohtaista mitalia ja 5 mitalia joukkuekilpailuista.

Matkat juostiin ikäluokittain tyttöjen ja poikien sarjat ominaan, ja ensimmäiset mitalit tulivat 9-vuotiaiden sarjasta. Tässä sarjassa tytöt juoksivat joukkuelipailussa pronssille ja pojat ottivat kultaa. 10-vuotiaista tytöistä yksilökisassa pronssille juoksi Niina Paasikas ja 10-vuotiaista pojista niin ikään pronssia sai Jami Nummi. P10-sarjan joukkuekilpailusta tuli myös kultaa. P12 sarjassa Konsta Saari juoksi kultaa. Myös molemmista 12-vuotiaiden joukkuekilpailuista nähtiin Kisailijat palkintopallilla: tytöt hopealla ja pojat korkeimmalla korokkeella.

Kisailijat mainittiin palkintojenjaossa hyvästä yhteishengestä ja juniorityöstä. Kisailijoiden hyvä tunnelma näkyi ja reipas kannustaminen kuului pitkin Rauman kilpailupäivää.

Tulokset:

Henkilökohtaiset pm-mitalit:

T10, 1,5 km 3) Niina Paasikas 7,17

P10 1,5 km 3) Jami Nummi 6,54

P12 2,0 km 1) Konsta Saari 8,31

Joukkuekisan pm-mitalit:

T9, 1,0 km 3) Kiukaisten Kisailijat (joukkueella Kerttu Olin, Vilma Lehtonen ja Aada Laksi)

P9, 1,0 km 1) Kiukaisten Kisailijat (joukkueella Veikka Saari, Kristian Ketonen ja Ilmari Paasikas)

P10, 1,5 km 1) Kiukaisten Kisailijat (joukkueella Jami Nummi, Rasmus Majuri ja Onni Ojala)

T12 2,0 km 2) Kiukaisten Kisailijat (joukkueella Venla Saari, Netta Nummi ja Janni Majuri)

P12 2,0 km 1) Kiukaisten Kisailijat (joukkueella Konsta Saari, Juuso Alasmaa ja Valtteri Lehtonen)